Sobre mí


Ja de ben jove, fascinada per la recuperació que va assolir una persona molt propera a mí gràcies a la fisioteràpia, vaig decidir que volia dedicar-me a aquesta branca de la medicina.

L’any 2003 vaig finalitzar els estudis de fisioteràpia a la facultat de Medicina i Ciències de la Salut de la Universitat Rovira i Virgili. Un cop finalitzada la carrera vaig ampliar la meva formació estudiant el mètode de reeducació postural individual Mézières.

Amb la voluntat de continuar formant-me i ampliar horitzonts, dels anys 2006 al 2010 vaig realitzar els estudis d’osteopatia a l’Escola d’Osteopatia de Barcelona (EOB) la qual forma part de l’European School of Osteopathy. Des d’aleshores he realitzat diversos cursos d’especialització dirigits al tractament durant l’embaraç, cursos sobre el tractament del dolor visceral i l’esport.

M’agrada profunditzar en el coneixement de diferents àrees, per això estic en constant formació i poder així oferir el millor tractament i sol·lució per a cada persona.

 

Actualment disposo de la meva pròpia consulta al barri de Sant Pere i Sant Pau de Tarragona i també col·laboro amb el centre de fisioteràpia Gemma Arias de l’Hospitalet de l’Infant.